: 0,00 RSD

Zaposlenje

Iskoristite idealnu šansu, postanite deo tima Uniprom doo

S obzirom da konstantno razvijamo svoje poslovanje, obrazovani i talentovani ljudi su uvek dobrodošli u naš pobednički tim. Shvatajući činjenicu da su zaposleni najveća investicija bilo kog preduzeća, Uniprom stalno teži usavršavanju i poboljšanju svog kadrovskog programa. Trudimo se da naši zaposleni budu u stalnoj prilici da uče i napreduju.Uniprom Vam nudi mogućnost razvoja profesionalne karijere, odlične uslove rada i obrazovne programe radi stalnog usavršavanja.Ukoliko sebe smatrate motivisanom i ambicioznom mladom osobom, koja je spremna za stalno korišćenje savremenih tehnologija u svakodnevnom radu, pozivamo Vas da se priključite našem timu.Izuzetno dinamično okruženje pruža šansu za brzo napredovanje. Ako želite da stičete znanja kroz praktičan rad, da se stalno usavršavate i proširujete granice svojih mogućnosti i svoga uspeha, pošaljite nam svoju biografiju.

Putem On-Line prijave se svakog trenutka možete prijaviti za posao u Uniprom-u, a vaša biografija će direktno biti uključena u bazu podataka i stalno dostupna našoj službi za ljudske resurse.

LISTA POSLOVA

 

 

Pošalji svoj CV


Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti i uvek ažurne.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2020 .