Zaposlenje

Iskoristite idealnu šansu, postanite deo tima Uniprom doo

S obzirom da konstantno razvijamo svoje poslovanje, obrazovani i talentovani ljudi su uvek dobrodošli u naš tim. Shvatajući činjenicu da su zaposleni najveća investicija bilo kog preduzeća, UNIPROM stalno teži ka usavršavanju i poboljšanju svog kadrovskog programa. Trudimo se da naši zaposleni budu u stalnoj prilici da uče i napreduju. UNIPROM svojim zaposlenima nudi mogućnost razvoja profesionalne karijere, odlične uslove rada i stručne obuke radi stalnog usavršavanja. Ukoliko sebe smatrate motivisanom i ambicioznom mladom osobom, koja je spremna za stalno usavršavanje uz korišćenje savremenih tehnologija u svakodnevnom radu, pozivamo Vas da se priključite našem timu. Izuzetno dinamično okruženje pruža šansu za brzo napredovanje. Ako želite da stičete znanja kroz praktičan rad i proširujete granice svojih mogućnosti i svoga uspeha, pošaljite nam svoju biografiju.

Putem On-Line prijave se svakog trenutka možete prijaviti za posao u Uniprom-u, a vaša biografija će direktno biti uključena u bazu podataka i stalno dostupna našoj službi za ljudske resurse.

LISTA POSLOVA

Inženjer u sektoru prodaje  (Zemun)

Magacioner (Zemun)

Menadžer prodaje (Zemun)

 

Pošalji svoj CV

rolex replica audemars piguet replica orologi replica

UNIPROM JE MEĐU VODEĆIM DISTRIBUTERIMA BRENDOVA


Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim opisima, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti i uvek ažurne. Artikli prikazani u Web Shopu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Nakon izvršene porudžbine, kontaktiraćemo Vas sa tačnim informacijama i rokovima isporuke.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2024 .