Uputstvo za registraciju

Poštovani, registracije kupaca na našem sajtu se vrše isključivo za potrebe veleprodaje.

Dalji tekst odnosi se na process registracije pravnih lica.

Pre svega, da biste bili u mogućnosti da kupite, odnosno poručite robu preko sajta, potrebno je da se ulogujete kao registrovani korisnik. Ukoliko niste ranije obavili registraciju, to možete odraditi klikom na link "Registracija" koji se nalazi u gornjem desnom delu sajta i služi da bi ste podneli zahtev za registraciju.

Ukoliko ste kliknuli na link "Registracija", otvoriće vam se stranica "Registrujte se" sa prikazom polja za unos Vaših podataka, koji će biti prosleđeni našim komercijalistima.

Nakon unosa svih polja šaljete zahtev klikom na "Registruj se".

Nakon provere ispravnosti podataka, komercijalista će otvoriti Vaš nalog za logovanje. Korisničko ime i lozinku dobićete putem mail adrese koju ste uneli u obrazac zahteva za registraciju.

Sada je potrebno ulogovati se korisničkim imenom i lozinkom koju ste dobili tako što kliknete prvo na "Uloguj se" link nakon toga unesete korisničko ime, ispod lozinku i napokon kliknete na "Uloguj se".

Sada ste spremni za online kupovinu!

rolex replica audemars piguet replica orologi replica

UNIPROM JE MEĐU VODEĆIM DISTRIBUTERIMA BRENDOVA

OBO BETTERMANN
BALS
RITTAL
HENSEL
UNIVOLT
TT KABELI
PEKOM
FISCHER
NOARK
SAPI SELCO
ELKOK
NORMA

Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim opisima, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti i uvek ažurne. Artikli prikazani u Web Shopu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Nakon izvršene porudžbine, kontaktiraćemo Vas sa tačnim informacijama i rokovima isporuke.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2024 .