O nama

Sa tradicijom dugom preko 30 godina, kompanija UNIPROM d.o.o. Beograd važi za pouzdanog partnera u oblasti distribucije elektromaterijala i elektroopreme.

Kroz decenije firma se razvijala i prilagođavala uslovima na tržištu, a upravo konstantni rast i razvoj čine je jednom od najperspektivnijih kompanija u ovoj oblasti.

Izdvaja se po obimu ponude i veličini lagera u koji spada kompletan asortiman elektroinstalacionog materijala i opreme, što klijentima znatno olakšava i ubrzava proceduru nabavke, kao i realizaciju samih projekata. 

Ono što je takođe bitno razlikuje od ostalih distributera je to što pruža stručnu i tehničku podršku svojim klijentima. 

 

UNIPROM d.o.o. Beograd je zastupnik poznatih svetskih i domaćih proizvođača niskonaponske opreme. 

KABLOVI – U svojim skladištima ima sve vrste niskonaponskih i srednjenaponskih kablova: energetski, instalacioni, vatrootporni, solarni, signalni, telefonski kablovi, provodnici.
NOSAČI KABLOVA (REGALI) – UNIPROM je distributer proizvođača OBO BETTERMANN Nemačka i PEKOM Srbija, a uz to pruža stručnu i tehničku podršku svojim klijentima pri projektovanju i optimizaciji trasa.
PVC I HALOGEN FREE KRUTE CEVI, OPREMA ZA MONTAŽU, REBRASTA CREVA HALOGEN FREE I KANALICE – uvoznik proizvodnog programa DIETZEL UNIVOLT Austrija.
NISKONAPONSKA SKLOPNA TEHNIKA – UNIPROM je distributer proizvođača NOARK sa automatskim osiguračima, FID sklopkama, tasterima, zaštitnim prekidačima, relejima i postoljima.
GROMOBRANIJA – pocinkovana traka, uzemljivači, kompletna gromobranska oprema.
INDUSTRIJSKA PRIKLJUČNA OPREMA – UNIPROM je jedini zvanični distributer kompanije BALS Nemačka u Srbiji, jednog od vodećih evropskih proizvođača industrijskog priključnog programa i gradilišnih ormana.
KABLOVSKI PRIBOR – kablovske papučice, čaure, termoskupljajuće spojnice i završnice, termoskupljajući bužiri. Distributer je svih vrsta kablovskih vezica italijanskog proizvođača SAPISELCO.
RAZVODNE KUTIJE – UNIPROM je distributer proizvođača HENSEL.
 

 

Kompanija UNIPROM u svakom trenutku na lageru ima velike količine zaliha navedene robe, koje iz sopstvenog poslovnog i magacinskog prostora, od 7.000m2, distribuira kupcima. Pored magacinskog prostora od 3.000m2 u Zemunu, firma raspolaže i sa 4.000m2 sopstvenog magacinskog prostora u Zrenjaninu.  

 
UNIPROM je oduvek okupljao mlade i stručne kadrove, koji sopstvenu budućnost vezuju za budućnost firme, a čija je misija konstantno unapređenje saradnje sa klijentima. 
 
Ljubazni i stručno obučeni komercijalisti su uvek spremni da vam pruže podršku kako biste brzo i efikasno obezbedili sve što je potrebno za uspešan završetak projekta i kako biste zadovoljili i najzahtevnije tehničke potrebe vaših klijenata. 
 
Ukoliko imate nedoumice oko izbora robe ili nedovoljno jasnu tehničku dokumentaciju, uvek nam se možete obratiti za pomoć i dobićete predlog sa najsavremenijim rešenjima, izradom najoptimalnije ponude prema postojećem rešenju, kao i najbržim davanjem tehničkih informacija vezanih za prodajni program.
 
UNIPROM vredno radi na konstantnom proširenju i unapređenju kadra u svim mogućim segmentima, jer su zaposleni najdragoceniji resurs, kako za samu kompaniju, tako i za njene poslovne saradnike. Naši zaposleni svakom klijentu pružaju maksimum pažnje a najveći uspeh su im zadovoljna lica klijenata.
 
 
UNIPROM D.O.O. BEOGRAD, 
Prijatelj na kog uvek možete da se oslonite!

 

UNIPROM JE MEĐU VODEĆIM DISTRIBUTERIMA BRENDOVA

OBO BETTERMANN
BALS
RITTAL
HENSEL
UNIVOLT
TT KABELI
PEKOM
FISCHER
NOARK
SAPI SELCO
ELKOK
NORMA

Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim opisima, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti i uvek ažurne. Artikli prikazani u Web Shopu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Nakon izvršene porudžbine, kontaktiraćemo Vas sa tačnim informacijama i rokovima isporuke.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2024 .