Zaposlenje

Iskoristi šansu, postani deo UNIPROM tima

 

Kao kompanija koja se od prvog dana svog postojanja konstantno razvija, a koja zaposlene smatra svojim najvažnijim resursom, Uniprom neprestano regrutuje nove i talentovane ljude. 

U naš tim dobrodošli su obrazovani i znatiželjni ljudi, koji su spremni da pomeraju granice,

bilo da su u pitanju iskusni menadžeri ili mladi kandidati koji tek započinju svoju karijeru.

UNIPROM svojim zaposlenima nudi mogućnost razvoja profesionalne karijere, odlične uslove rada i stručne obuke radi stalnog usavršavanja. Trudimo se da naši zaposleni budu u stalnoj prilici da uče i napreduju.

Ukoliko sebe smatrate motivisanom i ambicioznom mladom osobom, koja je spremna za stalno usavršavanje uz korišćenje savremenih tehnologija u svakodnevnom radu, pozivamo Vas da se priključite našem timu. Izuzetno dinamično okruženje pruža šansu za brzo napredovanje. Ako želite da stičete znanja kroz praktičan rad i proširujete granice svojih mogućnosti i svoga uspeha, pošaljite nam svoju biografiju.

Svakog trenutka se možete prijaviti za posao u Uniprom-u, putem elektronske pošte:  konkurs@uniprom.rs, a vaša biografija će direktno biti uključena u bazu podataka i dostupna našoj službi za ljudske resurse.

LISTA POSLOVA

Menadžer prodaje (Zemun)

Inženjer u sektoru prodaje  (Zemun)

Magacioner (Zemun)

Pošalji svoj CV

UNIPROM JE MEĐU VODEĆIM DISTRIBUTERIMA BRENDOVA

OBO BETTERMANN
BALS
RITTAL
HENSEL
UNIVOLT
TT KABELI
PEKOM
FISCHER
NOARK
SAPI SELCO
ELKOK
NORMA

Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim opisima, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti i uvek ažurne. Artikli prikazani u Web Shopu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Nakon izvršene porudžbine, kontaktiraćemo Vas sa tačnim informacijama i rokovima isporuke.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2024 .