Primedbe, sugestije i pohvale

Zadovoljstvo klijenata i kvalitet usluge su prioritet u poslovanju naše kompanije i iz tog razloga Vas pozivamo da nam se javite sa svojim sugestijama, primedbama i pohvalama.

Ukoliko ste imali bilo kakvo loše iskustvo, nemojte oklevati da nas kontaktirate.

Takođe, ukoliko želite sa nama da podelite svoje zadovoljstvo, bilo da je vezano za ponudu i kvalitet artikala, uslugu ili rad nekog od naših kolega, možete nam poslati Vašu pohvalu koja će nas učiniti još boljima. 

Pored toga što nam svojim interesovanjem i komentarima pružate priliku da podignemo kvalitet procesa prodaje, imamo i mogućnost da zajednički otklonimo sve probleme i eventualne poteškoće na koje nailazite. To sve činimo u želji i nastojanju da naše poslovanje i kvalitet usluge prilagodimo Vašim potrebama.

Sve Vaše primedbe, predloge i pohvale možete nam poslati na e-mail adresu: info@uniprom.rs. Odgovor ćete dobiti u najkraćem vremenskom roku.

UNIPROM JE MEĐU VODEĆIM DISTRIBUTERIMA BRENDOVA

OBO BETTERMANN
BALS
RITTAL
HENSEL
UNIVOLT
TT KABELI
PEKOM
FISCHER
NOARK
SAPI SELCO
ELKOK
NORMA

Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim opisima, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti i uvek ažurne. Artikli prikazani u Web Shopu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Nakon izvršene porudžbine, kontaktiraćemo Vas sa tačnim informacijama i rokovima isporuke.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2024 .