Način plaćanja

Proizvode poručene putem internet prodavnice možete platiti na sledeći način:

Pravna lica: plaćanje na račun - virmanski

Cene na sajtu

Istaknute cene na proizvodima su informativnog karaktera i u istaknute cene nisu uključeni troškovi dostave, ostali manipulativni troškovi i drugi troškovi koji utiču na cenu proizvoda. 

Plaćanje

Rok za uplatu avansa će biti definisan u predračunu koji ćemo Vam dostaviti na kontakt e-mail adresu, navedenu u Vašim pristupnim podacima. Robu ćemo pripremiti za isporuku nakon evidentirane uplate.

Uplatu možete izvršiti na osnovu podataka koje ste dobili u predračunu, odnosno potvrdi porudžbine. Proizvodi će biti rezervisani onoliko dana koliko je navedeno u opciji ponude. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate nakon tog roka po osnovu istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala, i ukoliko trenutno nemamo na raspolaganju poručeni artikal, o tome obaveštavamo kupca putem e-mail-a navedenog u porudžbini. Nakon prijema našeg obaveštenja kupac je u obavezi da na našu e-mail adresu pošalje obaveštenje o odustanku od poruždbine i broj računa za vraćanje uplate, čiji je vlasnik firma čiji su podaci navedeni u porudžbini. Na dostavljeni broj računa se vrši povrat uplate u roku od 3 radna dana od prijema obaveštenja o odustanku kupca. Ako su dostavljeni pogrešni podaci o broju računa i vlasniku, o tome ćemo obavestiti kupca, a vraćanje uplate će biti izvršeno nakon dostavljanja tačnih traženih podataka. Uplaćena sredstva se vraćaju u roku od 3 radna dana od dostavljanja podataka o broju računa.

rolex replica audemars piguet replica orologi replica

UNIPROM JE MEĐU VODEĆIM DISTRIBUTERIMA BRENDOVA

OBO BETTERMANN
BALS
RITTAL
HENSEL
UNIVOLT
TT KABELI
PEKOM
FISCHER
NOARK
SAPI SELCO
ELKOK
NORMA

Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim opisima, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti i uvek ažurne. Artikli prikazani u Web Shopu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Nakon izvršene porudžbine, kontaktiraćemo Vas sa tačnim informacijama i rokovima isporuke.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2024 .