Način isporuke

Roba se isporučuje i preuzima na paritetu FCO prodavac, u magacinu UNIPROM-a, na adresi Batajnički put 3 A, Zemun. U slučaju ugovorene isporuke na adresi kupca ili određenoj lokaciji, UNIPROM koristi vozila za sopstveni prevoz, usluge kurirske službe, autoprevoznika za specijalne pakete tj. obimne isporuke, i slično.

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Isporuka robe se najčešće vrši u roku od 48 sati od trenutka kada Vam naš operater telefonski ili pismeno potvrdi porudžbinu. Pošiljke šaljemo radnim danima. Sve narudžbine pristigle i potvrđene od strane našeg operatera do 11 časova poslaćemo istoga dana a biće isporučene najčešće u roku od 48 sati. Pošiljke čija se narudžbina potvrdi od petka u 11 časova do ponedeljka u 11 časova poslaćemo u ponedeljak.


U zavisnosti od količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je od 2-10 radnih dana. Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke.

Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ali ukoliko do iste dođe, najkasnije u roku od 24h bićete kontaktirani od strane naših prodavaca i dobiti informaciju o nastaloj grešci. U suprotnom, poručene proizvode dobićete na svojoj adresi saglasno rokovima isporuke.

Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine ili će vas prodavac kontaktirati kako bi vam dao obaveštenje o ceni isporuke ukoliko vam na porudžbenici nije istaknuta cena dostave zbog specifičnosti paketa tj. isporuke.

UNIPROM JE MEĐU VODEĆIM DISTRIBUTERIMA BRENDOVA

OBO BETTERMANN
BALS
RITTAL
HENSEL
UNIVOLT
TT KABELI
PEKOM
FISCHER
NOARK
SAPI SELCO
ELKOK
NORMA

Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim opisima, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti i uvek ažurne. Artikli prikazani u Web Shopu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Nakon izvršene porudžbine, kontaktiraćemo Vas sa tačnim informacijama i rokovima isporuke.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2024 .