: 0,00 RSD

Uputstvo za registraciju

Poštovani, registracije kupaca na našem sajtu se vrše isključivo za potrebe veleprodaje, a fizička lica u maloprodaji porudžbinu mogu da naprave bez registracije.

Dalji tekst odnosi se na process registracije pravnih lica.

Pre svega, da biste bili u mogućnosti da kupite, odnosno poručite robu preko sajta, potrebno je da se ulogujete kao registrovani korisnik. Ukoliko niste ranije obavili registraciju, to možete odraditi klikom na link "Registracija" koji se nalazi u gornjem desnom delu sajta i služi da bi ste podneli zahtev za registraciju.

Ukoliko ste kliknuli na link "Registracija", otvoriće vam se stranica "Registrujte se" sa prikazom polja za unos Vaših podataka, koji će biti prosleđeni našim komercijalistima.

Nakon unosa svih polja šaljete zahtev klikom na "Registruj se".

Komercijalista će otvoriti Vaš nalog za logovanje. Korisničko ime i lozinku dobićete putem mail adrese koju ste uneli u obrazac zahteva za registraciju.

Sada je potrebno ulogovati se korisničkim imenom i lozinkom koju ste dobili tako što kliknete prvo na "Uloguj se" link nakon toga unesete korisničko ime, ispod lozinku i napokon kliknete na "Uloguj se".

Sada ste spremni za online kupovinu!


Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti i uvek ažurne.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2020 .