: 0,00 RSD

O nama

 

UNIPROM MISIJA I VIZIJA
 
Kada smo se pre tridesetak godina pojavili na domaćem tržištu bili smo mali proizvodno-prodajni pogon.
 
Već od samog početka smo zadobili poverenje svojih potrošača, isključivo kvalitetom proizvoda i visokim stepenom profesionalnosti, dalje su nas njihove preporuke vodile do novih, zadovoljnih kupaca.
 
Hvala vam na tome 
 
U našoj kompaniji na raspolaganju vam je široka ponuda  elektromaterijala :
 
 -KABLOVI I KABLOVSKI PRIBOR
 -SISTEMI KABLOVSKIH NOSAČA
 -SKLOPNA, MERNA I RELEJNA TEHNIKA
 -OSIGURAČI
 -RASVETA
 -INSTALACIONI MATERIJAL
 -MOTORNA ZAŠTITA 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ovlašćeni smo distributer i poddistributer renomiranih svetskih i domaćih proizvođača kao što su: Fabrika kablova Zaječar, Elkok Kosijerić, OBO Bettermann, Pekom, Bals, Hensel, Sapiselco, Nopal Lux, Schneider, Rade Končar Makedonija, Nikdim, Chint, GE, Philips, Osram, Itech, Mirsa elektrik, TT Kable i drugi .
 
Sigurni smo dugogodišnji dobavljači  kako svim većim sistemima u zemlji tako i izvodjačima radova. Među zadovoljne kupce sa ponosom možemo ubrojati čeličane, elektroprivreda, HE, TE, rudnici, aerodrom, komunalni sistemi, cementare, prehrambena industrija...) 
 
Osvojili smo takođe i inostrano tržište.
 
Pored toga imamo I Online shop koji dobija na značaju i intezivno se razvija i unapređuje.
 
Oduvek smo bili stečište mladih i veoma stručnih kadrova, koji sopstvenu budućnost vezuju za budućnost firme.  Tim naših ljubaznih stručnjaka Vam je uvek na raspolaganju ukoliko imate nedoumice oko izbora robe ili potrebe za prezentacijom, davanjem predloga sa najsavremenijim rešenjima, izradom najoptimalnije ponude prema postojećem rešenju, kao i najbržim davanjem tehničkih informacija vezanih za prodajni asortiman.
 
Poslovanje se obavlja u skladu sa uspostavljenim menadžmentom kvaliteta ISO 9001:2015, sistema za zaštitu životne sredine ISO 14001:2015, sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu OHSAS 18001:2007, zbog kojih se svrstavamo u red preduzeća koja posluju po najvišim međunarodnim standardima.
 
Sve ovo nas čini vodećom kompanijom na tržištu u oblasti elektromaterijala.
 
Naša misija je da dobrom uslugom, najširom ponudom, poznatim brendovima, kvalitetom I najboljim cenama zadovoljimo sva vaša očekivanja .
 
Vi ste nam uvek bili na prvom mestu. 
Vaša bezrezevna podrška nam je davala vetar u leđa da budemo bolji.
 
Naša vizija je kreiranje takvog ambijenta da, sa jedne strane budemo prva adresa za potrošače, a sa druge strane da budemo poželjan poslodavac zaposlenima koje smatramo svojom pokretačkom snagom. 
Želimo da budemo uvažavan i poželjan partner, poznat po odabiru najkvalitetnijih proizvoda i koji brižno negovanim odnosima štite interese kupaca, radnika i poslovnih partnera.
Naročitu pažnju poklanjamo sugestijama i kritičkim primedbama svojih klijenata u nastojanju da saradnju podignemo na najviši mogući nivo.
 
Nalazimo se u Zemunu kod naselja Galenika u blizini Pupinovog mosta i neposrednoj blizini tržnog centra BN BOS gde raspolažemo modernim poslovnim, magacinskim i izložbenim prostorom na preko 2000m2.
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Gledamo napred jer nam je buducnost saveznik, svaki dan rastemo, uvek visoko pozicionirani, lideri na tržištu .
 
Budite deo našeg uspešnog tima,
 
Vaš siguran partner,
 
UNIPROM D.O.O.

 

 

 


Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti i uvek ažurne.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2021 .