Način plaćanja

Proizvode poručene putem internet prodavnice možete platiti na sledeći način:

  • pravna lica: plaćanje na račun - virmanski

Cene na sajtu

Istaknute cene na proizvodima su informativnog karaktera i u istaknute cene nisu uključeni troškovi dostave, ostali manipulativni troškovi i drugi troškovi koji utiču na cenu proizvoda. 

 

Plaćanje

Rok za uplatu avansa će biti definisan u predračunu koji ćemo Vam dostaviti na kontakt e-mail adresu, navedenu u Vašim pristupnim podacima. Robu ćemo pripremiti za isporuku nakon evidentirane uplate.

Uplatu možete izvršiti na osnovu podataka koje ste dobili u predračunu, odnosno potvrdi porudžbine. Proizvodi će biti rezervisani onoliko dana koliko je navedeno u opciji ponude. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate nakon tog roka po osnovu istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala, i ukoliko trenutno nemamo na raspolaganju poručeni artikal, o tome obaveštavamo kupca putem e-mail-a navedenog u porudžbini. Nakon prijema našeg obaveštenja kupac je u obavezi da na našu e-mail adresu pošalje obaveštenje o odustanku od poruždbine i broj računa za vraćanje uplate, čiji je vlasnik firma čiji su podaci navedeni u porudžbini. Na dostavljeni broj računa se vrši povrat uplate u roku od 3 radna dana od prijema obaveštenja o odustanku kupca. Ako su dostavljeni pogrešni podaci o broju računa i vlasniku, o tome ćemo obavestiti kupca, a vraćanje uplate će biti izvršeno nakon dostavljanja tačnih traženih podataka. Uplaćena sredstva se vraćaju u roku od 3 radna dana od dostavljanja podataka o broju računa.


Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim opisima, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti i uvek ažurne. Artikli prikazani u Web Shopu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Nakon izvršene porudžbine, kontaktiraćemo Vas sa tačnim informacijama i rokovima isporuke.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2023 .