: 0,00 RSD

Način isporuke

Uniprom koristi usluge kurirske službe za dostavu paketa fizičkim licima i usluge autoprevoznika za specijalne pakete tj obimne isporuke za određene lokacije ugovorene sa kupcima, ili se porudžbina preuzima lično u prodavnici Uniprom-a u slučaju veleprodaje.

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Isporuka robe se najčešće vrši u roku od 48 sati od trenutka kada Vam naš operater telefonski ili pismeno potvrdi porudžbinu. Pošiljke šaljemo radnim danima. Sve pošiljke primljene do 11 časova i potvrđene od strane našeg operatera poslaćemo istoga dana a biće isporučene najčešće u roku od 48 sati. Pošiljke koje primimo od petka u 11 časova do ponedeljka u 11 časova poslaćemo u ponedeljak.


U zavisnosti od količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je od 2-10 radnih dana. Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke.

Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ali ukoliko do iste dođe, najkasnije u roku od 24h bićete kontaktirani od strane naših prodavaca i dobiti informaciju o nastaloj grešci. U suprotnom, poručene proizvode dobićete na svojoj adresi saglasno rokovima isporuke.

Napomena: U trošak dostave a za porudžbine plaćene pouzećem obračunava se trošak ka kurirskim službama.

Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom ukoliko robu plaćate pouzećem, ili ukoliko prethodno niste već platili dostavu nekim drugim načinom plaćanja.

Ukoliko se koriste usluge autoprevoznika obračunava se cena na osnovu udaljenosti od najbliže lokacije za preuzimanje robe do krajnjeg odredišta. Obaveštenje o ceni dostave autoprevoznikom dobija se naknadno u dogovoru sa kupcem i autoprevoznikom. Cena se obračunava po km povratno. Kupac će biti blagovremeno obavešten o ceni isporuke autoprevoznikom.

Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine ili će vas prodavac kontaktirati kako bi vam dao obaveštenje o ceni isporuke ukoliko vam na porudžbenici nije istaknuta cena dostave zbog specifičnosti paketa tj. isporuke.


Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti i uvek ažurne.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2021 .