O nama

UNIPROM DOO je kompanija koja se bavi proizvodnjom i distrubicijom elektromaterijala, ovlašćeni je distributer i poddistributer renomiranih svetskih i domaćih proizvođača kao što su: Fabrika kablova Zaječar, Elkok Kosijerić, OBO Bettermann, Pekom, Bals, Hensel, Sapiselco, Nopal Lux, Sert plastik, Schneider, Rade Končar Makedonija, Nikdim, Chint, GE, Philips, Osram, Itech i drugi.

Kada smo se pre tridesetak godina pojavili na domaćem tržištu bili smo mali proizvodno-prodajni pogon.

Nametnuli smo se kvalitetom svojih proizvoda i usluga. Naši kontakti ugrađeni su u pogone svih većih industrijskih sistema u zemlji (čeličane, elektroprivreda, HE, TE, rudnici, aerodrom, komunalni sistemi, cementare, prehrambena industrija...). Osvojili smo takođe i inostrano tržište.

U saradnji sa moćnim svetskim kompanijama, proširili smo program od kontaktnih materijala preko kontakata, do kompletnih kontaktora, koristeći sopstvenu tehnologiju i znanje. Sa inostranim partnerom sklopili smo ugovor o transferu znanja („know how“) i dizajnirali seriju kontaktora CM serije, koji se zbog složenosti izrade proizvode u pogonima inostranog partnera. Danas smo vodeći u grupi malih preduzeća u oblasti elektroindustrije. Poverenje smo stekli i sticaćemo ga isključivo kvalitetom proizvoda i visokom profesionalnošću. Naš prodajni program obuhvata: sklopnu, mernu i relejnu tehniku, motornu zaštitu, instalacioni materijal, izolacioni materijal, rasvetu, kablove i kablovski pribor, rezervne delove, delove po porudžbini na osnovu tehničke dokumentacije i uzoraka.

Poslovanje se obavlja u skladu sa uspostavljenim menadžmentom kvaliteta ISO 9001:2015 zbog kojeg se svrstavamo u red preduzeća koja posluju po najvišim međunarodnim standardima.

Naročitu pažnju poklanjamo sugestijama i kritičkim primedbama svojih klijenata u nastojanju da saradnju podignemo na najviši mogući nivo.

Nalazimo se u Zemunu kod naselja Galenika u neposrednoj blizini tržnog centra BN BOS gde raspolažemo modernim poslovnim, magacinskim i izložbenim prostorom na preko 2000m2.

UNIPROM je oduvek bio stecište mladih i veoma stručnih kadrova, koji sopstvenu budućnost vezuju za budućnost firme, a čija je misija konstantno poboljšanje u saradnji sa klijentima. Tim naših ljubaznih komercijalista Vam je uvek na raspolaganju a ukoliko imate nedoumice oko izbora robe ili potrebe za prezentacijom, davanjem predloga sa najsavremenijim rešenjima, izradom najoptimalnije ponude prema postojećem rešenju, kao i najbržim davanjem tehničkih informacija vezanih za prodajni asortiman.

U očekivanju da će ova kratka prezentacija omogućiti početak naše saradnje srdačno vas pozdravljamo i pozivamo da nas posetite i uverite se u kvalitet i asortiman roba u ponudi.


Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti i uvek ažurne.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2019 .