PROIZVODI

B2B online shop za pravna lica

U našem web shop-u u ponudi je veliki broj artikala renomiranih svetskih i domaćih proizvodjača kao što su:

OBO Bettermann, Pekom, TTkabeli, Hunka Kablo, Unal Kablo, Elkok, Dietzel Univolt, Hensel, Bals, Sapiselco, Norak, Nikdim, ETI, Plamen, Siemens, Legrand, i drugi.

  • Nakon izvršene online porudžbine dobićete predračun za avansnu uplatu, sa kompletnom specifikacijom porudžbine, tačnim cenama, stanjem na lageru odnosno rokovima isporuke u datom trenutku. 
  • Paritet isporuke je FCO magacin UNIPROM-a, osim ako nije drugačije navedeno u predračunu.
  • Navedeni uslovi su podložni izmenama u zavisnosti od dužine trajanja poslovne saradnje, obima isporuke i drugih faktora.

 

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU KLIKOM NA NEKU OD GRUPA ARTIKALA U MENIJU SA LEVE STRANE.

 

 

Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije na brojevima telefona:

011/ 316 1600 i 069/ 56 55 478

 

Radno vreme:

radnim danima: 07:30h - 15:30h

subota i nedelja su neradne

 

ysl replica borse gucci replica borse borse di marca imitazioni replicas bolsos hermes replicas bolsos prada bolsos de imitacion de marca

UNIPROM JE MEĐU VODEĆIM DISTRIBUTERIMA BRENDOVA


Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim opisima, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti i uvek ažurne. Artikli prikazani u Web Shopu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Nakon izvršene porudžbine, kontaktiraćemo Vas sa tačnim informacijama i rokovima isporuke.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2024 .